Ring 922 65 900 eller post@sprinklerbutikken.no

Personvern

Personvern

Seksjon 1 - Hva gjør vi med dine opplysninger?

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøp og salgsprosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Når du surfer på vår butikk, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet.

E-postmarkedsføring: Med din tillatelse kan vi sende deg e-postmeldinger om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

Seksjon 2 - Samtykke

Hvordan får du mitt samtykke?
Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefte kredittkortet ditt, en bestilling, ordne levering eller returnere et kjøp, forutsetter vi at du samtykker at vi samler inn informasjonen og bruker den bare av den spesifikke årsaken.
Hvis vi ber om din personlige informasjon av annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for ditt uttrykte samtykke eller gi deg mulighet til å si nei.

Hvordan trekker jeg mitt samtykke?
Hvis du, etter at du har logget inn, ønsker å trekke samtykket om å kunne kontakte deg, kontakt oss, når som helst på post@nrbas.no eller sende oss på:
Sprinklerbutikken.no
Brobekkveien 106A Oslo NO 0582

AVSNITT 3 - OPPLYSNINGER

Vi kan avsløre din personlige informasjon dersom vi er lovpålagt for å gjøre det, eller hvis du bryter med våre brukervilkår.

SEKSJON 4 - SHOPIFY

Vår butikk er driftet hos Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg.
Dine data lagres gjennom Shopifes datalagring, databaser og det generelle Shopify-programmet. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

Innbetaling:
Hvis du velger en direkte betaling for å fullføre kjøpet, lagrer Shopify dine kredittkortdata. Den er kryptert gjennom Betalingskort Industri Data Security Standard (PCI-DSS). Dine kjøpstransaksjonsdata lagres kun så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpetransaksjonen din. Etter at det er fullført, slettes informasjonen om kjøpstransaksjonen din.
Alle direkte betalinger overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover.
PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.
For mer innsikt, kan du også lese Shopifys brukervilkår (https://www.shopify.com/legal/terms) eller personvernerklæring (https://www.shopify.com/legal/privacy).

SEKSJON 5 - TREDJEPARTSTJENESTER

Generelt vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss, kun samle inn, bruke informasjonen din i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de leverer til oss.
Imidlertid har enkelte tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsportaler og andre betalingstransaksjoner, deres egne retningslinjer for personvern i forhold til den informasjonen vi må levere til dem ved dine transaksjoner.
For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres retningslinjer for personvern, slik at du kan forstå hvordan dine personlige opplysninger vil bli håndtert av disse leverandørene.
Husk spesielt at enkelte tilbydere kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som har en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (ene) der den aktuelle tjenesteleverandøren eller dens utstyr er plassert.
Hvis du for eksempel befinner deg i Norge, og transaksjonen din behandles av en betalingsportal som er lokalisert i USA, kan dine personlige opplysninger som brukes til å fullføre denne transaksjonen, bli underlagt offentliggjøring i henhold til amerikansk lovgivning, inkludert patriotloven.
Når du er omdirigert til et tredjeparts nettsted eller -applikasjon, er du ikke lenger styrt av personvernreglene eller våre nettstedets brukervilkår.

LINKER
Når du klikker på koblinger på butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis for andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.

GOOGLE ANALYTICS
Butikken vår bruker Google Analytics for å hjelpe oss med å lære om butikkbesøk og sidene som vises.

SEKSJON 6 - SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at det ikke er misbrukt, åpnet, avslørt, endret eller ødelagt.
Hvis du oppgir kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer Technology) og lagret med AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer ytterligere allment aksepterte industristandarder.

SEKSJON 7 - ENDRINGER TIL DENNE PRIVATPOLITIKKEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vennligst sjekk denne ofte. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de legges ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i reglene, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og / eller avslører den.
Hvis butikken vår er oppkjøpt eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil: Få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, registrer en klage eller bare ha mer informasjon, kontakt oss på:

post@nrbas.no

eller via post til:

Sprinklerbutikken.no
Brobekkveien 106A Oslo NO 0582

-----