Ring 922 65 900 eller post@sprinklerbutikken.no

Om oss

Vi er en nyetablert forhandler / grossist for slokkeanleggsprodukter. Ledelsen i bedriften har mer enn 20 års erfaring med brannsikring. Vi satser komplett på sprinkler og brannsikkerhet.

Vårt mål er å gjøre Deres hverdag så enkel som mulig.

Med en effektiv og sikker nettløsning kan du enkelt bestille verktøy, deler og tilbehør til ditt slokkeanlegg og følge bestillingen din helt frem til døren 🚚

Profesjonelle rådgivere er tilgjengelig på telefon i våre åpningstider.

I tillegg til nettløsning skal vi snart åpne en hentebutikk i Oslo.

Bli litt kjent med våre leverandører:

Rolland Company er et fransk selskap etablert i 1969 og produserer alt innen sprinkleranlegg. Roland har en regelmessig utvikling av nye produkter og tilbehør av meget høy kvalitet. Produktene er ISO 9001 sertifisert, og er godkjent av organisasjoner som Factory Mutual, USA og Loss Prevention Council, UK.

Salzgitter Mannesman Stahlhandel GmbH er et tysk selskap og blant de beste i verden på stål og teknologi. De har utviklet System VIROTEC, rørledningselementer spesielt egnet for produksjon av sprinklersystemer. Produktene er raske å montere, av høyeste kvalitet og med et godt design. Produktene er utviklet, produsert og distribuert i samsvar med et anerkjent QA-system i henhold til ISO 9001.

Exxfire BV er en ung startup med verdensomspennende ambisjoner. Harm Botter, grunnlegger og administrerende direktør startet EXXFIRE i 2011 som brannundertrykkelse inne i ESA Incubation-programmet med brannslukker for IKT-servere. Han fikk tilskudd fra det nederlandske teknologioverføringsprogrammet (Delft University, TNO Space og Ministry of Economic Affairs). EXXFIRE vant førstepremien i Nijenrode Innovation-konkurransen i 2011 og mottok i 2012 en innovasjonskreditt fra den nederlandske regjeringen for å begynne å utvikle det første produktet. I 2012 ble 18 prototyper med multi kriterier sensorer og kretsbryter bygget og testet med fremgang. Dette produktet kalles EXXFIRE® 50 og kan brukes på misjonskritisk IKT-utstyr som første forsvarslinje mot brann og overoppheting. Etter å ha vist dette produktet på markedet, kom forespørslene inn for et større system for å beskytte serverstativ og skap. Slik kom det første produksjonsproduktet fra EXXFIRE til livs EXXFIRE®1500.

MEFA Befestigungs- und Montagesysteme GmbH er vår leverandør for festematerial. I over 65 år har MEFA utviklet, produsert og distribuert monteringssystemer for sanitæranlegg, oppvarming, klimaanlegg og ventilasjonsteknologi samt anleggsbygging.

Honeywell er et Fortune 100-programvareselskap som leverer industrispesifikke løsninger som omfatter produkter og tjenester innen romfarts- og bilbransjen, styringsteknologier for bygg, boliger og industri, samt ytelsesmaterialer globalt. Våre teknologiske løsninger brukes innen alt fra fly, biler, boliger og bygg, produksjonsanlegg, forsyningskjeder, og de bidrar til at medarbeiderne blir i stand til å skape en verden som er smartere, tryggere og mer bærekraftig.

Hør gjerne med oss om det er noen produkter du savner.

Vi ser frem til en hyggelig handel.

Daglig leder, Gunnar Kittl